KETE JAVE

Drejtori Engin Firat në Katar për bashkëpunim me Akademinë “Aspire-Doha”

Drejtori sportiv I KF Vllaznia, z.Engin Firat prej disa ditësh ndodhet në Katar. Ashtu siç ishte premtuar, klubi ynë ka nisur bashkëpunimin me disa klube dhe Akademi të ndryshme nëpër botë. Njëra prej tyre është Akademia “Aspire” e Dohas,...