KETE JAVE

Ignat i bindur: Vllaznia ngjitet në Superligë

Mbrojtësi rumun Dan Gelu Ignat i është bashkuar këtë verë Vllaznisë dhe me përvojën e tij po kontribuon për arritjen e objektivit të saj, ngjitjen në Superligë. Ai është i bindur se skuadra do të arrijë këtë objektiv. E...