KETE JAVE

Drejtuesit e Vllaznisë marrëveshje bashkëpunimi me “Derby Football Academy” në Nigeri

Dy drejtuesit e lartë të KF Vllaznia, administratori Suad Lici dhe drejtori sportiv Engin Firat prej disa ditësh ndodhen në Nigeri për të nisur një bashkëpunim me një Akademi të njohur atje. Pas ndjekjes së një turneu me 6...