KETE JAVE

Trajneri Lika: Vllaznia vlerësim maksimal edhe për Besëlidhjen, duam një tjetër fitore

Vllaznia ka bërë një ecuri të mirë deri më tani dhe do të synojë të avancojë më tej në të njëjtën mënyrë. Trajneri Hasan Lika e pranon se kampionati ka vështirësitë e veta, megjithatë besoj se skuadra e tij...