Arlind Bilali

Emri: Arlind Mbiemri: Bilali Datëlindja: 12.07.2000 Gjatësia: 1.60 m Pesha: 52 kg

Mirsad Amuli

Emri: Mirsad Mbiemri: Amuli Datëlindja: 07.01.2005 Gjatësia: 1.35 m Pesha: 38 kg

Vllaznia U15 vijon me fitoret dhe paraqitjet e mira në kampionat

Vllaznia U15 vijon me paraqitjet e mira në kampionatin kombëtar të kategorisë Superiore ku merr pjesë. Në ndeshjen e fundit, ka fituar me rezultatin e thellë 10-0 ndaj Kukësit ku autorë të golave kanë qenë Zaganjori (3), Qokthi (3)...

Daniljo Moleci

Emri: Daniljo Mbiemri: Moleci Datëlindja: 02.08.2002 Gjatësia: 1.45 m Pesha: 49 kg

Ramazan Tula

Emri: Ramazan Mbiemri: Tula Datëlindja: 09.11.2003 Gjatësia: 1.44 m Pesha: 33 kg

Anxhelo Radovani

Emri: Anxhelo Mbiemri: Radovani Datëlindja: 02.04.2001 Gjatësia: 1.54 m Pesha: 50 kg

Oliver Matija

Emri: Oliver Mbiemri: Matija Datëlindja: 22.11.2000 Gjatësia: 1.64 m Pesha: 52 kg

Arlind Uraj

Emri: Arlind Mbiemri: Uraj Datëlindja: 28.09.2004 Gjatësia: 1.40 m Pesha: 34 kg