Vllaznia- Laçi, kuqeblutë dominim absolut në statistika

397

Përballja e kësaj të shtune Vllaznia- Laçi sigurisht që ka brenda edhe një histori statistikore të përballjeve mes këtyre dy skuadrave. Ato fillojnë në sezonin 1991-92 dhe vazhdojnë deri më sot. Po çfarë thonë këto përballje? T’i ndjekim më poshtë një e nga një, duke patur përkrah edhe autorët e golave për skuadrën shkodrane në këto ndeshje:

 

Përballjet Vllaznia- Laçi
20.10.1991    Vllaznia- Laçi 3-1 (A.Noga, R. Bisha, B. Gruda)
04.03.1992    Laçi- Vllaznia 0-0
25.10.1992    Laçi- Vllaznia 1-1 (R. Bisha)
18.04.1993    Vllaznia- Laçi 2-1 (E. Martini, A. Halili)
16.10.1993    Laçi- Vllaznia 0-2 (S. Lici 2)
12.03.1994    Vllaznia- Laçi 1-0 (E. Martini)
09.11.1994    Laçi- Vllaznia 3-1 (H. Dedja)
15.04.1995    Vllaznia- Laçi 1-0 (S. Lici)
16.12.1995    Vllaznia- Laçi 2-1 (A. Premçi, G. Çoçja)
04.05.1996    Laçi- Vllaznia 2-0
07.09.1996    Vllaznia- Laçi 1-0 (A. Cungu)
15.11.1997    Vllaznia- Laçi 1-0 (V. Sinani)
25.04.1998    Laçi- Vllaznia 0-0
19.09.1998    Laçi- Vllaznia 0-1 (A. Xhahysa)
20.02.1999    Vllaznia- Laçi 2-0 (U. Kotrri, V. Sinani)
23.10.2004    Vllaznia- Laçi 7-0 (H. Salihi 3, J. Ziambo, E. Hoti, Abilio 2)
18.12.2004    Laçi- Vllaznia 1-7 (H.Salihi 3, Lici, E. Kraja, V. Sinani, Samarxhi aut)
05.03.2005    Vllaznia- Laçi 8-0 (V. Sinani 3, Abilio 2, Lici, Teli, Belisha)
14.05.2005    Laçi- Vllaznia 1-2 (Abilio 2)
24.10.2009    Laçi- Vllaznia 3-1 (F. Kasapi)
31.01.2010    Vllaznia- Laçi 1-2 (B. Bala)
21.03.2010    Vllaznia- Laçi 1-0 (E. Kraja)
12.09.2010    Vllaznia- Laçi 2-1 (V. Sinani, N. Shtubina)
11.12.2010    Laçi- Vllaznia 0-1 (O. Gocaj)
16.04.2011    Laçi- Vllaznia 1-3 (V. Sinani, O. Gocaj, N. Shtubina)
10.09.2011    Vllaznia- Laçi 3-1 (Xh. Sukaj 3)
10.02.2012    Laçi- Vllaznia 1-0
07.10.2012    Vllaznia- Laçi 1-0 (K. Dragoi)
17.03.2013    Laçi- Vllaznia 2-1 (J. Gjini)

Totali: 29 ndeshje, 20 fitore Vllaznia, 3 barazime, 6 fitore Laçi. Golaverazhi: 56 gola të shënuar Vllaznia, 22 gola të shënuar Laçi. Shënuesi më i mirë për Vllazninë në ndeshjet ndaj Laçit është Vioresin Sinani me 8 gola dhe pas tij Hamdi Salihi me 6 gola.