Pesë futbollistë të Akademisë Vllaznia grumbullohen në kombëtaren U-17

215

Ditën e hënë, në Durrës do të grumbullohet kombëtarja U-17 e cila do të marrë pjesë në një turne zyrtar të fundmuajit “Uefa Development” që do të zhvillohet në Qipro në datat 25-30 prill. Trajneri Xhemal Mustedanagiç ka thirrur në këtë grumbullim edhe disa futbollistë nga Akademia Vllaznia. Kokretisht bëhet fjalë për Entoni Shkoza, Egzon Shima, Rigers Xhahysa, Rigon Krymi dhe Edison Gjurkaj. Ata kuptohet që kanë spikatur me paraqitjet e tyre me ekipin U-17 të Vllaznisë dhe për rrjedojë kanë marrë edhe ftesën përkatëse për të qenë pjesë e kombëtares së kësaj grupmoshe. Kuptohet se duke qenë pjesmarrës në të tilla turne, ato do të rriten edhe më shumë nga ana profesionale. Akademia Vllaznia edhe më parë ka mbushur rradhët e ekipeve kombëtare me elementët e saj dhe shpresojmë që kjo gjë të ndodhë edhe me kombëtare e tjera sepse ka futbollistë me të dhëna shumë të mira që mund t’i shërbejnë atyre.

www.vllaznia.al