Vllaznia bën detyrën, fiton 3-0 ndaj Shënkollit

Vllaznia ben detyren, mund 3-0 Shenkollin dhe shkeputet serish ne shtate pike nga Erzeni i vendit te dyte.Takimi nuk ka rezultuar i veshtire per shkodranet te cilet e kane zgjidhur lehte fatin e tij duke mos hasur ne ndonje...