Drejtues të Akademisë sot në FSHF për federimin e ekipit Vllaznia U15

597

Trajneret Nefail Zhejani dhe Denis Zmijanej kane bere seleksionimin perfundimtar te ekipit dhe tashme duket gjithçka gati per startin e kampionatit. Ato kane percaktuar edhe listen prej 23 lojtaresh qe do te jene pjese e ekipit U15 qe do te marre pjese ne sezonin e ri ne kampionatin jo me rajonal por kombetar. Pergjegjesi teknik i Akademise Alban Neziri ka udhetuar sot drejt kryeqytetit per te bere edhe federimin e ketyre lojtareve ne FSG. Ja lista e ekipit Vllaznia U15 qe do te perfaqesohet ne kampionat gjate sezonit te ri:

VLLAZNIA U15, sezoni 2019-2020

1.Dervish Meta
2.ARON JUKAJ
3.ANDI JAHJA
4.GABRIEL RROKU
5.KLEDI KULLI
6.ESKID LUMÇI
7.ERSI ZAGANJORI
8.ENSAR TAFILI
9.HAZRET SHIMAJ
10.MARKELJAN GURI
11.LUÇANO KOLA
12.EGERT SELMANI
13.NEBI QOKTHI
14.KLAJTI HALILI
15.MARIN GJONDREKAJ
16.MIRSAD AMULI
17.KLEVI ZEFI
18.REDIS URUÇI
19.ERJAT FANGAJ
20.GABRIEL ZEFI
21.XHUZEPE PALUSHI
22.KLEDI SULMATA
23.KLERDI YMERI