Gëzuar 98 vjetorin Vllazni!

268

16 shkurt 1919- 16 shkurt 2017.98 vite më parë,do të krijohej i pari klub në Shqipëri- Vllaznia. Sot ajo ka ditëlindjen. Një përvjetor i cili e gjen këtë skuadër në një moment jo shumë të mirë. Për më tepër, pas një eliminimi në Kupë, eliminim që vjen nga faktorë të tjerë dhe jo nga loja në fushë. Sigurisht që ky përvjetor është momenti për të reflektuar të gjithë. Vllaznia ka nevojë për më shumë mbështetje. Nga të gjithë faktorët. Skuadra e parë në Shqipëri, duhet të jetë ndryshe. Dy vjet më vonë, pikërisht në një ditë si sot, do festojmë 100 vjetorin. Vllaznia atë ditë do bëhet 100 vjeçe. Për këtë arsye, duhet punuar që sot në mënyrë që pas dy vitesh, gjërat të jenë krejt ndryshe. Ngjyrat kuqeblu kanë nevojë për më shumë vëmendje. Gjithsesi, sot është koha për të festuar 98 vjetorin e krijimit të këtij klubi. Gëzuar Vllazni!

© vllaznia.al