KOMUNIKATË PËR SHTYP

295

Vllaznia përgatitet për të nisur fazên përgatitore dimërore më 6 Janar. Për 12 ditë, ekipi do të zhvillojë stërvitjen në Ulqin, në ambjentet e përshtatshme sportive dhe të vlefshme për trajnim. Bashkia Shkodër së bashku me stafin teknik, janë në kontakt të vazhdueshëm për të plotësuar të gjithë kushtet e nevojshme për askuadrën në mënyrë që të arrijë përmirësime të dukshme në lojë dhe rezultate.Janë vendosur edhe objektivat e kësaj faze përgatitore, në të cilat do t’i kushtohet një vëmendje e veçantë trajnimit intensiv, taktik dhe profesional.

Pjesë e ekipit në fazën përgatitore në Ulqin janë:

Portierêt:
1.   Alen Sherri
2.   Erind Selimaj
3.   Zamir Vjerdha

Mbrojtësa:
4.   Denis Pjeshka,
5.   Olsi Gocaj
6.   Erdenis Gurishta
7.   Samet Ruçi
8.   Antonio Marku

Mesfushorë:
9.   Nuredin Orelesi
10.  Erjon Vucaj
11.  Ardit Krymi
12.  Alsid Tafili
13.  Florind Bardulla
14.  Erald Çinari
15.  Arlind Kalaja
16.  Arsen Hajdari
17.  Gilman Lika

Sulmues
18.  Xhevahir Sukaj
19.  Andi Ribaj

Detyrë për stafin teknik gjatë këtyre dy javëve do të jenë vlerësimet dhe përforcimet në pozicionet, mesfushorë qendre, sulm dhe mbrojtje.

Kryetare
Voltana Ademi