LULËZON AKADEMIA VLLAZNIA

295

Vazhdojnë surprizat tek  Akademia e Vllaznisë.  Në këtë pranverë, drejtuesit e Vllaznisë formalizojnë me sukses marrëveshjet kontraktuale edhe me dy futbollistë paratërinj. Bëhet fjalë për mbrojtësin Elmir Lekaj dhe mesfushorin Serjan Repaj, të dy këto të datëlindjes 2000 dhe që aktivizohen me sukses pranë skuadres U-17.Të reja të tilla pranë Akademisë, tregojnë përherë e më shumë interesimin dhe vëmendjen  e Klubit Vllaznia në projektin e rritjes dhe formimit të brezit të ri, për të ardhmen e shpejtë.  Surpriza të tjera do të vazhdojnë të shoqërojnë procesin e punës tek Akademia, për t’i dhënë përherë e më shumë rëndësi evidentimit dhe promovimit të elementëve më të spikatur pranë Akademisë së Vllaznisë, pavarësisht nga mosha dhe kategoria, ku ato aktivizohen.  Në foto Drejtori Sportiv i KF Vllaznia Eugent Zeka dhe Pergjegjesi Teknik  i  Akademise Alban Neziri së bashku me dy lojtarët paratërinj që kanë firmosur, Elmir Lekaj dhe Serjan Repaj.

 

© vllaznia.al