Ndërpritet kontrata me futbollistin Yll Hoxh

251

KOMUNIKATË PËR SHTYP

Klubi i Futbollit Vllaznia bën të ditur se ka zgjidhur me mirëkuptim të plotë marrëveshjen kontraktuale me lojtarin Yll Hoxha. Përmes kësaj komunikate, klubi jep faleminderimet përkatëse për kontributin profesional të lojtarit pranë Vllaznisë si dhe i jep urimet më të sinqerta për një vazhdimësi sa më të mirë dhe të gjatë në karrierën e tij si futbollist.
KF VLLAZNIA