Trajneri Canaj: Jam i shqetësuar nga loja e ekipit tim

371

Trajneri i Vllaznisë Agim Canaj është parë tejet i shqetësuar pas humbjes në ndeshjen e parë të kampionatit, atë me Flamurtarin. Menjëherë pas saj ka thënë shkurtimisht edhe disa fjalë për të shpjeguar atë se çfarë ndodhi në fushën e lojës: “Ne e kemi vuajtut këtë periudhë. Më vjen keq për sportdashisit shkdranë që ishte përgatitur që ne ta fitoniom këtë takim. Ne kemi patur problemet tona që I kemi theksuar prej kohësh dhe ne e kemi theksuar. Më vjen keq që jemi ndëshkuar nga një gabim I joni. Megjithatë me shqetëson shumë loja e zhvilluar nga ekipi. Ky kontigjent është, shpresojmë tek rikuperimi I lojtarëve të dëmtuar e po ashtu edhe aktivizimi I kroatit të sulmit. Shpresojmë që këto ditë ne të rikuperojmë sië duhet ato mangësi që kishim. E kemi theksuar se vuajmë në sulm dhe këtë e vuajtëm edhe në këtë takim. usnë shpresoj që në vazhdimësi ne do të rritemi edhe në lojë dhe kuy pushim të na bëjë mirë për të rikuperuar pasi kampioanti është I gjatë”.