NA KONTAKTONI

865

Klubi i futbollit “Vllaznia” sh.a ve ne dispozicion te te gjithe te interesuarve adresen e e-mailit marketing@vllaznia.al per te kontaktuar per çdo gje qe ka te beje me marketingun. Klubi eshte i interesuar te bashkepunoje me persona te ndryshem, fizike dhe juridike prandaj dhe ata jane te lutur te na shkruajne per nje bashkepunim te metejshem ne te mire te te dy paleve. Klubi i futbollit “Vllaznia” sh.a ve ne dispozicion ambjentet e stadiumit “Loro Boriçi”, te fushes sportive “Reshit Rusi” por edhe mund te diskutohet per sponsor gjeneral.