Fanella zyrtare e 105 vjetorit te KF Vllaznia |Edicion Special|

Bluza Zyrtare me logon e 105 vjetorit te KF Vllaznia – EDICION SPECIAL

  • Bluza me logon e 105 vjetorit, me të cilën, luajti ekipi, ne ndeshjen kundër Egnatias, luajtur në Shkodër, me dt. 17 Shkurt 2024.
  • Bluza firmoset me Autoraf nga lojtari përkatës.
  • Logo e KF Vllaznia 105 vjet – Nderi i Kombit
  • Logot e sponsorëve Zyrtare
  • Zgjidh Numrin dhe emrin e lojtarit, Bluzën e te cilit dëshiron te blesh
Shpërndaje