KETE JAVE

Vllaznia bëhet gati për sezonin e ri. Skuadra do të jetë e plotësuar deri...

Ditët e fundit po flitet shumë rreth Vllaznisë dhe pozicionit të drejtorit sportiv, z. Engin Firat. Pikërisht për këto, z. Firat përmes faqes zyrtare të klubit, dëshiron të sqarojë pozicionin e tij dhe atë se çfarë po ndodh aktualisht...