“Uji Tamara” partneri i KF Vllaznia për sezonin 2024 – 2025

Uji TAMARA është partneri i KF Vllaznia për sezonin 2024 – 2025.

Presidenti i KF Vllaznia Alban Xhaferi dhe themeluesi i Ujit Tamara Samir Canaj kanë nënshkruar sot marrëveshjen me synim ndërtimin e një partneriteti që do sjellë rezultate për të dyja palët. Ky bashkëpunim bazohet në asocimin e dy institucioneve për të promovuar vlerat respektive si në nivel biznesi ashtu edhe ne atë sportive.

Shpërndaje