Ganimete Perseku

Ganimete Perseku

Shorti “Final Four”

Në ambientet e FSHF- së është hedhur shorti i “Final Four” ku janë përcaktuar çiftet gjysmëfinaliste dhe oraret kur do të luhen ndeshjet.Shorti e ka vendosur Vllazninë përballë Egnatias, sfidë e cila do zhvillohet me datë 19 Maj në orën…